Vores heste


Gordon

Fjordhesteblanding 15 år

Gordon er en dejlig rolig pony, som er sød og tålmodig og hjælper sin rytter det bedste han kan. Han kan både gå dressur og springe og elsker en tur i skoven – Nyd turen.

Bluey

Irsk Sportspony 12 år

Hold tungen lige i munden, når du sætter dig i sadlen, for Bluey er både sød, frisk og fræk. Han elsker at springe og drille rideskolens elever. Er du klar? Det er Bluey… :)

Felicia

DSP 15 år

Felicia er venner med alle sine ryttere. Hun er sød og rar og elsker at blive nusset om på staldgangen, men at komme i bad, er hun ikke glad for. Hun kan godt lide at springe og skridte en tur i skoven – God ridetur :)

Hidalgo

DSP 11 år

Hidalgo er en sød, frisk og flot fyr :) Han elsker at suse rundt i ridehuset, og gør sit bedste for at gå pænt i dressur og hoppe højt til springning.

Honey

Irsk Sportspony 6 år

Honey er en sød og frisk lille hoppe. Hun er en stædig dame, som gerne selv vil bestemme, så tag en godbid med i lommen, hvis hun skal overtales J Hun er ikke så gammel endnu, men hun lærer hurtigt og gør sit bedste :)

Hugo

Pura Raza Espanola 7 år

Store blide Hugo forsøger altid at gøre sit allerbedste for sin rytter. Han øver sig i at gå dressur og selvom han synes, at det er lidt svært, så gør han det godt. Han elsker solskin og godbidder :)

Jolly

DSP 12 år

Jolly elsker at løbe hurtigt og springe højt. Han er altid sød og gør sit bedste for at tilfredsstille sin rytter. Han kan gå pænt i dressur og så elsker han en hyggelig skovtur – God ridetur :)

Miyagi

Dansk Varmblod 12 år

Miyagi 6. maj 2009: Store flotte Miyagi vil gerne selv bestemme, så det kræver en sej og viljestærk rytter at ride ham. Han elsker at blive striglet og nusset og bliver så glad, når han skal på skovtur – God ridetur… J

Rita

Pura Raza Espanola 7 år

Rita er altid glad og hun elsker når der kommer en og skal ride på hende. Hun siger ja til både gulerødder og æbler. Hun er frisk og i hopla, så husk at holde fast. God ridetur :)

Sylvester

Connemare 13 år

Blide, hvide Sylvester er en selvbestemmende herre som er både sød og nuttet Han kan gå pænt i både spring og dressur, men allerhelst vil han gerne blive striglet og hygget om – God tur :)

Touch

DSP 10 år

Touch er en sød og nysgerrig herre, som kigger spændt på nye ting. Han kan godt li´ at få godbidder og bliver striglet. Rolige hænder og så derud af – God fornøjelse… :)

Zafir

DSP 20 år

Søde tålmodige Zafir er den allerbedste begynderpony. Han er en ældre herre, som godt ved hvad han bedst kan lide: Gulerødder & æbler. Han er dygtig til både spring og dressur. God ridetur… :)